Referenties

Hier kunt u reacties / referenties lezen van alle klanten die u voor gingen.

6 Responses to Referenties

 1. Fam OOms says:

  Onlangs ( april-juni) 2015 is bij ons een opbouw gerealiseerd op ons platte dak. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!!! Ze denken mee over de plannen en de wensen en er is ruimte voor overleg. We wilde dit al jaren en zijn blij dat we voor Renovo hebben gekozen als aannemersbedrijf. Het ziet er mooi uit goede afwerking en extra dingen werden zonder moeilijkheden gedaan. Ook zijn vrouw en de timmerman verdienen een dikke pluim. Als we ooit weer iets willen laten doen gaan we weer voor Renovo!!!
  Mvg, Fam Ooms

 2. patrick gerritsen says:

  Op 10 juni is er gestart met het bouwen van een dakopbouw. Wij kunnen niet anders zeggen dat er onwijs netjes gewerkt is. Afspraken zijn allemaal nagekomen en had je ze nodig waren ze altijd te bereiken. Wij zijn zeer blij met het mooie resultaat. Zeker aan te raden als je een verbouwing wil doen.

  Patrick, jessica & lieke.

 3. Caroline says:

  De eerste kennismaking met RENOVO was in 2005. Ik was toen voorzitter van een Vereniging van Eigenaren van een appartementencomplex (14 woningen en 1 grote winkel) in Rotterdam. We waren niet tevreden over de kwaliteit van het werk van andere aannemers die via de administrateur kwamen. Via via hoorden we over RENOVO en na een paar klussen hadden we besloten: nooit meer een ander! André kan alles, hij is vriendelijk, vrolijk, behulpzaam en netjes in zijn werk èn in de omgang.
  Begin 2010 gingen mijn vriend en ik verhuizen naar een ander appartementencomplex in Rotterdam (25 woningen, onderliggende parkeergarage met ruim 300 plekken en door de garage verbonden met nog vijf wooncomplexen). In onze nieuwe woning heeft André de badkamer en wc keurig vervangen, echt tot in de puntjes! En alle andere klussen (waar je pas achter komt wanneer je de sleutel hebt gekregen) nam André er gewoon bij. Leidingen in de vloer frezen, extra wandcontactdoos, close-in-boiler, plinten, spiegel ophangen, te veel om op te noemen. Zonder André en Kim (met name in de afrondende fase van de badkamer) was het niks geworden (ja, ruzie tussen mijn vriend en mij…). We hebben daar 4 jaar gewoond en van alles meegemaakt, maar RENOVO kon ons altijd helpen. Herstel na lekkages, andere radiator plaatsen, etc.
  Al snel werd hij de klusjesman van het pand, de garage en bij enkele buren in hun woning, want als je goed werk levert, gaat je naam gelukkig ook rond in zo’n appartementencomplex. RENOVO werd de vaste aannemer voor aanpassingen en reparaties in dat pand en de parkeergarage; misschien ook in één van de andere aaneengesloten panden, maar dat weet ik niet zeker. Een muurtje zetten voor een extra berging en een wc voor de schoonmakers, een airco monteren bij een buurman, etc. Is iets “spoed”, dan moet je het er wel bij zeggen, want André heeft het druk. Ik zeg dus altijd: Hoe herken je een goede aannemer? Aan een volle agenda!
  Eind 2014 zijn we uit Rotterdam vertrokken. Omdat we nu verder weg en tijdelijk in een huurhuis wonen, is het niet logisch om kleine klusjes door André te laten doen, maar als we ooit een grote klus gaan doen (badkamer, keuken, aanbouw o.i.d.), zal ik hem zeker vragen!

 4. Ellen en Leo Schutte says:

  Ruim een jaar geleden hebben Kim en Andre bij ons de buitenzijden van ons huis vervangen en er kunststofzijden voor in de plaats gezet. Ook alle ramen zijn door kunststof vervangen. Verder hebben zij de badkamer en het toilet beneden verbouwd.
  Ik kan niet anders dan constateren dat alles prima is gebeurd. Het zijn echte vakwerklieden. Je merkt gewoon de eerste dag al dat zij hun werk met enthousiasme uitvoeren. Bij twijfel over keuzes die we moesten maken kregen we altijd goede adviezen. Ze denken met je mee. en ze waren ook altijd bereikbaar. Afspraken werden stipt uitgevoerd en de gemaakte rommel werd iedere dag keurig opgeruimd. Iedere werkdag werd afgesloten met het drinken van een of meer Leffe bruin biertjes.
  Ellen en ik kunnen Kim en Andre van harte aanbevelen.

 5. Dick van Willigen says:

  Vandaag…donderdag 9 januari 2014 is mijn dakkapel gerenoveerd.Een nieuw kozijn met ramen en dubbel glas en de buitenkant bekleed met kunststof panelen zodat er niet of nauwelijks nog onderhoud hoeft worden gepleegd.
  Punctueel 8.00 stond de firma Renovo op de stoep, zoals was afgesproken.
  De stelling achter het huis was al eerder deze week opgezet.
  De weersvoorspellingen waren niet al te best,maar gelukkig bleef het droog.
  Zodoende kon er in een vlot tempo worden doorgewerkt en omdat alles al van te voren op maat was gezaagd en gemaakt verliepen de werkzaamheden zoals gepland.
  Al met al was de klus om 13.45 uur geklaard waarna we nog gezellig een kopje thee hebben gedronken.Uiteraard was mijn zolder weer keurig netjes opgeruimd en gestofzuigd!!
  Mijn dakkapel ziet er weer top uit en ik hoef de komende jaren niet meer het dak op…gelukkig.
  Langs deze weg wil ik Renovo hartelijk bedanken voor het vakkundige werk wat geleverd is en vooral voor het meedenken in stappen die genomen moeten worden.

  Dick van Willigen, Pluim-es Krimpen a/d IJssel.

 6. Tony en Naomi Slikkerveer says:

  In juni 2013 is bij ons op de Mesdagstraat in Krimpen aan den IJssel een opbouw geplaatst.
  We hadden een klein probleem met het dak van mijn buurvrouw (dit was in zeer slechte staat) ik zei dat dit misschien wel een probleem kon worden tijdens de verbouwing, geen probleem zeiden ze en dat klopt het dak van de buurvrouw werd keurig afgeschermd met houten platen zodat het dak niet beschadigd werd en het personeel er niet door heen kon vallen. Op de eerste ochtend toen de verbouwing begon schrok ik wel even over wat voor kraan er in de straat stond (ik denk wel 25 meter hoog) de kraan machinist zei dat de kleinere kraantjes al weg waren en alleen deze nog beschikbaar was. Nadat het materiaal van Renovo naar boven was gebracht had ik ook nog het verzoek nu de kraan er nog stond of dat ze mijn gips- en underlaymentplaten ook even naar boven wilde hijsen, geen enkel probleem zeiden ze dit heeft mij toch wel zo’n 30 keer moeilijk doen via de steiger gescheeld(alsnog bedankt hiervoor 😉 ). De verbouwing verliep zonder enige problemen en was ook al weer snel voorbij, binnen 6 dagen stond de hele opbouw boven op ons huis. de binnenkant is inmiddels door ons zelf helemaal afgewerkt en wij maken er al met veel plezier gebruik van. Met de professionele en gezellige werkgroep die bij ons de verbouwing heeft gedaan hebben we de week goed afgesloten met een bbq en een paar wel verdiende koele drankjes.
  Toen wij naar een week nog een paar kleine opleverpuntjes zagen hebben wij Andre gebeld en uitgelegd wat wij nog veranderd wilden zien. binnen een week waren de oplever puntjes afgewerkt en opgelost. Kortom een gezellige groep bij wie de kwaliteit vooraan staat. Als wij van plan zijn om over een paar jaar een uitbouw te plaatsen is dit zekers te weten het eerste bedrijf wat wij gaan benaderen. met vriendelijke groet Tony en Naomi Slikkerveer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *